Menu

Koelen & vriezen

Cryogeen invriezen is de enige vriesmethode om smaak en natuurlijke kwaliteit van voedingsmiddelen te behouden. Huisman Gassen biedt een uitgebreid assortiment aan cryogene vriezers voor snel inline invriezen en koelen.

  • Delen

Cryogeen invriezen is dé methode

Een grote uitdaging in de levensmiddelensector is het uitbannen van bacteriële activiteit waarbij koelen en vriezen het belangrijkste wapen is in deze strijd. Cryogeen invriezen heeft al voordeel dat de natuurlijke kwaliteit van voeding behouden blijft. Cryogeen invriezen is de enige manier om ervoor te zorgen dat tijdens het invriezen de kleine ijskristallen gelijkmatig over het product verdeeld worden, waardoor smaak en kwaliteit behouden blijft.

Cryogene kooldioxide- en stikstofgassen

Huisman Gassen biedt innovatieve oplossingen op het gebied van moderne koel- en vriesmethoden voor voedingsmiddelen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan cryogene vriezers voor snel inline invriezen en koelen. 

Huisman Gassen gebruikt bij de cryogene oplossingen kooldioxide- en stikstofgassen voor een snellere daling van de temperatuur waardoor een langere houdbaarheid wordt gegarandeerd. Gekoelde voedingsartikelen kunnen door cryogene vloeibare gassen op doeltreffende wijze, precies op temperatuur, worden getransporteerd.

Droogijs

Droogijs (kooldioxidesneeuw) in vaste vorm is een zeer effectief koelmiddel en gemakkelijk in gebruik. Het is geschikt middel voor het koelen van producten in bakken, bussen, dozen, combo’s en mengmachines. CO2-sneeuw is het meest doeltreffend in combinatie met op maat gemaakte sneeuwhoorns en mondstukken.

Huisman Gassen biedt u specifieke expansiemondstukken, uiteenlopende sneeuwhoorns waarmee een snelle koeling gegarandeerd is.

Vragen over gassen binnen deze toepassing?

Foto Joost Huisman
Joost Huisman

bel +31(0)344-639020

stuur een e-mail

Gerelateerde gassen

Gerelateerde sectoren

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.