Webshop

Lassen & snijden

Huisman Gassen levert betrouwbare, innovatieve apparatuur en op maat gemaakte gassen en gasmengsels geschikt voor lassen en snijden. 

  • Delen

Bij zowel lassen als snijden wordt een intense bron van warmte gebruikt om het materiaal te bewerken. Bij lassen wordt de warmte gebruikt om twee of meer stukken te verbinden, bij snijden om het metaal te scheiden. Deze processen zijn vrijwel in elke industrie essentieel. Afhankelijk van het soort metaal en het gewenste resultaat zijn er verschillende toepassingstechnieken. Huisman Gassen is expert op het gebied van lassen, snijden, 

verwarmen en het behandelen van oppervlakten. Huisman Gassen levert betrouwbare en innovatieve apparatuur van aangepaste ontwerpen tot hoogzuivere en op maat gemaakte gassen en gasmengsels. Wij stemmen onze toepassingen en oplossingen af op uw persoonlijke wensen waardoor wij u kunnen helpen met het behalen van uw kwaliteits-, efficiëntie- en optimalisatiedoelstellingen. 

Vragen over gassen binnen deze toepassing?

Foto Joost Huisman
Joost Huisman

bel +31(0)344-639020

stuur een e-mail

Gerelateerde gassen

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.