Menu

Vrije tijd & lifestyle

Huisman Gassen levert een breed scala aan toepassingen in de vrijetijds- en entertainmentsector van voedselveilig kooldioxide tot heliumgassen voor ballonnen. 

  • Delen

Huisman Gassen levert gassen geschikt voor de vrijetijdsector. Wij zijn expert op het gebied van drankendistributie, helpen u graag aan helium voor uw feestje of leveren u de beste oplossingen om optimaal te genieten van uw buitenterras.

Drankendistributie

Huisman Gassen biedt u de beste oplossingen zodat u uw bar of restaurant met gemak kan exploiteren. Wij adviseren u over de meest passende distributiemethoden met gegarandeerd de laatste technologische ontwikkelingen. U kunt zelfs het hele beheer van drankendistributie aan ons overlaten. Huisman Gassen verzorgt voor u de veiligheidscontroles en levert u voedselveilige kooldioxide en tapapparatuur. Wij adviseren u graag over het optimaliseren van koolzuurtoepassingen en de beste oplossingen met gemengde gassen waar uw bedrijf van kan profiteren.

Recreatie en sport

Huisman Gassen is leverancier van helium en cilinders voor het opblazen van heliumballonnen. Voor elke gelegenheid bieden wij de beste oplossing. Of het nou gaat om een familiefeestje tot een groot promotie-evenement, bij Huisman Gassen bent u verzekerd van betrouwbare en deskundige service. Tevens levert Huisman Gassen perslucht voor bijvoorbeeld scubaduiken.

Buitenverwarming en barbecueën

Huisman Gassen biedt u een uitgebreid assortiment van producten en cilinders om beter gebruik te maken van de uw buitenruimte. Geniet optimaal van de buitenlucht met onze oplossingen voor zowel thuis als op uitgestrekte hotelterrassen. 

Vragen over gassen binnen deze toepassing?

Foto Joost Huisman
Joost Huisman

bel +31(0)344-639020

stuur een e-mail

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.