Webshop

Gas in de automotive sector.

Huisman biedt geavanceerde oplossingen speciaal voor de auto-industrie, van all-in-one lasoplossingen tot volautomatische laser-lassystemen. 

  • Delen

De concurrentie in de auto-industrie is groot. Door de druk op prijzen en winstmarges verplaatsen veel autofabrikanten zich naar laagloonlanden. Vanwege de steeds hogere milieu eisen is er bovendien een toenemende vraag naar lichte materialen en kunststoffen.

Huisman is uw expert en kan wereldwijd de juiste producten leveren. Wij leveren allen benodigde gassen voor het bouwen van trailers tot het onderhouden van auto’s bij de kleinere garagebedrijven. Om u snel van de juiste gassen te voorzien, hebben wij altijd een voorraad gassen voor TIG, MIG/MIG en autogene las- en snijprocessen voor u klaar staan..

Ook bieden wij technisch geavanceerde lasoplossingen speciaal voor de auto industrie zodat er lichtere en zuinigere auto’s gebouwd kunnen worden.

Wij vinden altijd een passende oplossingen voor u en werken nauw samen om productiviteit, kwaliteit en kostenbesparing te vergroten.

Het aanbod van Huisman voor de auto-industrie

Grootschalige productie of carrosseriewerkplaatsen, Huisman levert u passende oplossingen. Zo leveren wij all-in-one lasoplossingen voor kant en klare projecten, complete laser-gasoplossingen, spuitcoachingsoplossingen, thermische behandelingsprocessen, schoonmaakoplossingen, cryogene-gasoplossingen en oplossingen voor koelmiddelvoorziening.

Wij adviseren u graag over onze talloze mogelijkheden en oplossingen in de auto-industrie. 

Vragen over gassen binnen deze sector?

Foto Joost Huisman
Joost Huisman

bel +31(0)344-639020

stuur een e-mail

Gerelateerde gassen

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.