Menu

Gas in de laboratoria.

Maak uw laboratorium efficiënter met de hoogzuivere gassen en gasmengsel en precisieapparatuur voor gastoevoer van Huisman Gassen.

  • Delen

Dankzij hoogzuivere gassen en gasmengsels en precisieapparatuur voor de gastoevoer helpt Huisman Gassen u uw laboratorium efficiënter te maken.

Van de autoindustrie tot de medische sector, in de meest uiteenlopende bedrijfstakken spelen onderzoeks-, test- en meetlaboratoria een belangrijke rol. In een laboratorium probeert men de hoogste mate van precisie te bereiken. Om dit te bereiken zijn hoogzuivere proces- en kalibratiegasmengsel noodzakelijk. Huisman Gassen levert u deze hoogzuivere gassen en speciale gasmengsels die u helpen de hoogste mate van precisie te bereiken.

 

Dankzij onze expertise op dit gebied kan u uiterst nauwkeurig te werk gaan, elke keer weer. Huisman Gassen helpt u uw resultaten in het laboratorium te optimaliseren. Door af te stemmen wat u precies nodig heeft, helpen wij u uw productiviteitsdoelstellingen te behalen. Wij bieden u hoogzuivere gassen voor speciale toepassingen uit het HiQ® programma aan. Onze gassen en gasmengels zijn voldoen aan de hoogste zuiverheids- en kwaliteitsstandaarden. Net zoals bij u, telt bij ons precisie bij alles wat we doen.

Vragen over gassen binnen deze sector?

Foto Joost Huisman
Joost Huisman

bel +31(0)344-639020

stuur een e-mail

Gerelateerde gassen

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.