Webshop

Gas in de voedings-industrie.

Huisman Gassen biedt innovatieve oplossingen en technische ondersteuning voor het verwerken en verpakken van voedingsmiddelen en het produceren en bewaren van drank.

  • Delen

De voedselindustrie moet voldoen aan de hoge eisen voor voedselkwaliteit en voedselversheid. Huisman Gassen levert gasoplossingen om de productkwaliteit te verhogen, productiekosten te verlagen en zo concurrentievoordelen te creëren.

Dranken

Gastechnologie speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en productie van dranken. In de drankensector maakt iedereen gebruik van gassen, zowel de grote bottelarijen als individuele bars en restaurants. Huisman Gassen levert moderne gastechnologie aan de voedingsindustrie voor het produceren en bewaren van dranken. 

Voedingsmiddelen

Ook voor het verwerken en verpakken van voedingsmiddelen zoals gebak, zuivel, vlees, vis, groenten en fruit biedt Huisman Gassen technische ondersteuning en innovatieve oplossingen.

Dit biedt Huisman Gassen u:

  • Bereiding van ingrediënten – cryogene kristallisatieprocessen voor de omzetting in poedervorm van vettige, vloeibare ingrediënten voor bak-, zuivel- en banketproducten.
  • Mengen, melangeren, transport en drogen
  • Gasverdoving (controlled atmosphere stunning, CAS) voor het slachten van pluimvee en vee
  • Invriezen en koelen van producten en koel- en vriesoplossingen op locatie en voor het transporteren van voedingsmiddelen
  • Totaaloplossingen voor het verpakken van voedingsmiddelen en dranken

Vragen over gassen binnen deze sector?

Foto Joost Huisman
Joost Huisman

bel +31(0)344-639020

stuur een e-mail

Gerelateerde gassen

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.