Menu

Chemische processen

Huisman Gassen levert gassen en ontwikkelt gasoplossingen voor de chemische industrie die efficiënte en winstgevendheid vergroten.

  • Delen

De gassen van Huisman worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen binnen de chemische industrie. Zo worden inerte gassen gebruikt om silobranden te blussen en onder controle te houden. Maar ook het efficiënt reinigen van verschillende soorten machines en apparatuur met bijvoorbeeld droogijs in pellets behoren tot de toepassingen van gassen in de chemische industrie. 

Huisman Gassen ontwikkelt daarnaast gasoplossingen om efficiëntie en winstgevendheid te vergroten. Het gebruik van gassen kan variabele en investeringskosten terugdringen. Daarnaast kunnen gassen de procesautomatisering bevorderen. Ook in de chemische industrie is er steeds meer aandacht voor (koel)middelen die onschadelijk zijn voor het milieu. Huisman Gassen werkt hieraan mee door milieuvriendelijke koelmiddelen te leveren. 

Vragen over gassen binnen deze toepassing?

Foto Joost Huisman
Joost Huisman

bel +31(0)344-639020

stuur een e-mail

Gerelateerde gassen

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.