Menu

Reinigen, polijsten, slijpen

Huisman Gassen biedt u deskundigheid op het gebied van reinigen, polijsten en slijpen van uw producten en apparatuur.

  • Delen

In elke sector is reiniging van apparatuur, producten of infrastructuur een vereiste. Huisman Gassen biedt u deskundigheid op het gebied van reinigen, polijsten en slijpen. Hoewel voor een groot aantal producten en apparaten reinigen een goede optie is, kan het ook nadelen hebben. Huisman Gassen adviseert u graag welke manier van reinigen het beste bij uw producten past, zoals bleken, pulp wassen, CO2 reinigingsoplossingen of malen.

Bleken

Het doel van bleken is om achtergebleven, donkergekleurde lignineonzuiverheden uit de pulp te verwijderen, zodat aan bepaalde kwaliteitscriteria wordt voldaan.

Pulp wassen

CO2 Pulp Wash is een gepatenteerde toepassing die wordt tegenwoordig in meer dan 40 vezellijnen, zowel voor ongebleekt en gebleekt kraft als in sulfietlijnen. 

Door toevoeging van kooldioxide in wassers van bruine pulp wordt de verwijdering van organische en anorganische verbindingen bevorderd.

Cyroclean CO2 Reinigingsoplossingen

CRYOCLEAN® is een perfect alternatief voor traditionele reinigingsmethoden. Als reinigingsmiddel gebruikt het vaste kooldioxide (droogijs). Net als bij zandstralen worden kleine ijsdeeltjes met perslucht gelanceerd en op het verontreinigde oppervlak afgeschoten.

Malen

Diverse materialen zijn voor cryogeen malen geschikt. Kleverige of vettige materialen kunnen bijvoorbeeld vaak worden gehard en gemalen. Warmtegevoelige producten kunnen worden verwerkt op een temperatuurniveau, waarbij ze zonder afbraak of smelten kunnen worden vermalen.

Vragen over gassen binnen deze toepassing?

Foto Joost Huisman
Joost Huisman

bel +31(0)344-639020

stuur een e-mail

Gerelateerde gassen

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.